mandag 11. mars 2013

Gårsdagens outfit

Først takker jeg for kjempehyggelige kommentarer på forrige innlegg! Morsomt at så mange likte bildene av ull-i-bruk, så jeg fortsetter trenden med gårsdagens antrekk:


Heldress strikket i høst som har vært helt gull nå i vinter. Den er fortsatt stor og passer nok ut vinteren. Jeg gleder meg allerede til å strikke ny til neste høst/vinter! 


De første djevelluene jeg strikket har blitt litt små, eller var det hodet til lilleklumpen som var blitt litt større(?), uansett jeg strikket ny lue forrige uke. Jeg tok litt godt i og strikket like godt størrelse 12-18mnd. Det viste seg å være litt i største laget, så jeg har en litt mindre på pinnene nå. Men lua varmet i det fine vinterværet i går. Klumpen ble bare litt irritert når han snudde hodet og lua ikke fulgte etter...hehe!
Så denne blir pakket litt bort, til hodet har vokst enda litt til.

Nå venter nytt strikketøy på meg, denne gangen i deilig angora!:)

Ha en finfin uke!
SiljeVanilje

tirsdag 5. mars 2013

Ull i bruk

Ulla brukes dag inn og dag ut. Ull er jo det beste, eller?! 
Jeg har jo strikket endel små plagg til lillleklumpen, og det brukes iherdig. Han vokser jo så fort, så vi må skynte oss å bruke det. Den lille Mariusgenseren strikket jeg da jeg var gått ut i permisjon, og den brukes flittig. Men det er jo begrenset hvor mye lilleklumpen klarer å "slite ut" genseren, til tross for det synes jeg den begynner å bli "stygg". Garnet nuppet etter kun et par ganger i bruk:( Og det skuffer meg stort! Kjedelig med et så fint plagg som allerede nupper!!

Bare ta en litt nær titt på armene hans, så kan du skimte nuppene...neste gang velger jeg ikke Lanett babyull!! Men genseren brukes, og det ser ut som lilleklumpen trives i den når vi er ute på tur:) I tillegg strikket jeg en liten djevellue i restene av rødfargen. Djevelluen har vært gulle god, den sitter som et skudd og jeg har allerede en størrelse større på pinnene!

Tidlig i januar strikket jeg ullbukse av restegarn. Både garn og oppskrift er fra nøstebarn! Buksa er fortsatt litt lang, men det brettes opp.
Litt vanskelig å ligge rolig når mammaen skal fotografere. Best å bli putta i vogna og skynte seg ut før det blir altfor varmt med all ulla innendørs!:) 

Og ullpleddet han ligger på er det min mamma som har vevd til meg da jeg var liten. Pleddet har akkurat perfekt babystørrelse og brukes hver dag! Arving er gull!

God tirsdag!
SiljeVanilje

lørdag 2. mars 2013

Kreativ på lørdagskvelden

Jeg har vært effektiv og kreativ i kveld. Jeg fant en oppskrift på lekegrindpose hos Pickles og da var det bare å sette i gang. Jeg hadde to ulike stoffer fra IKEA liggende, akkurat det jeg trengte:) Jeg gjorde noen endringer,  brettet ned det innerste stoffet for å lage en kant, da jeg ikke hadde noe kantbånd liggende. Har ikke tid til å vente til jeg får kjøpt, skulle helst vært ferdig i går når jeg først starter;) Men nå mangler bare borrelås eller noen store trykknapper slik at posen kan henges på grinda.

Så nå har Lilleklumpen fått orden i lekene og mor er fornøyd!
Har du vært kreativ i kveld?
SiljeVanilje