mandag 13. mai 2013

Utvider garderoben

Ullgarderoben til klumpen består for det meste av plagg i størrelse 0-3mnd. De fleste passer fortsatt, men tiden kommet for å utvide garderoben. Og først ut er en Voksijakke fra Nøstebarn. Denne har jeg strikket mange av tidligere, men alle har jeg gitt bort. Så nå var det på tide å beholde en selv.


Denne er strikket i str. 0-1 år. Jeg har strikket den i Pickles baby merino, i en nydelig blåfarge. Og så ble det røde knapper:) Jeg liker egentlig veldig godt hetten på denne jakka, men for første gang har jeg droppet hetta. Tenkte det kunne være greit med litt mindre ull nå som det går mot varmere tider.

Hva har du på pinnene for tide?
SiljeVanilje

torsdag 9. mai 2013

Nytt bekjentskap

Jeg og tre andre barseljenter tok med småguttene og satte oss på toget til Gøteborg i forrige uke. Vi hadde en fantastisk tur. Deilig trillevær sammen med koselige venninner (og småtassene deres) blir aldri feil:) Vi var selvfølgelig innom en strikkebutikk også, og jeg stifter i den forbindelse nytt bekjentskap. Jeg falt pladask for en liten genser, mønster og garn ble med meg hjem.



Garnet heter Chunky og lever virkelig opp til navnet sitt. Garnet består av 98% babyalpaca og 2% nylon, og er supermykt og deilig. Genseren skal strikkes på pinne 8, det kan ikke ta mange kveldene?:) 
Jeg var så heldig at jeg fikk nøstemaskin da jeg hadde bursdag, så nå er det en lek å nøste garn! Og nøstene blir så fine!:)

Murringen i armen har blitt borte, så nå er jeg klar for strikking igjen. Hurra!

Ha en finfin torsdag!
SiljeVanilje